Na co nezapomínat před otevřením vlastní restaurace?
Mějte na paměti i to, že velký důraz je v oblasti stravování a gastronomie kladen na hygienu. Všechno vybavení, od lednice na víno, přes výčep až po konkrétní vybavení restaurace a také kuchyně musí být všechno ve skvělém stavu.
Víte, jaká osoba je nejdůležitější v dobré restauraci? Je to kuchař. Ten připravuje jídlo, které má být hlavním důvodem, proč se k vám hosté budou vracet. První dojem však stojí na číšnících. První dojem tvoří velikou část celkového dojmu, který si hosté z vašeho podniku odnesou. Spolu se zařízením a atmosféry tedy personál udělá ten první dojem, který je stěžejní.
Každý krok, ať už to bude výběr místa, vybavení či personálu, pečlivě zvažujte, protože je to jeden z významných dílků, který dohromady utvoří celý váš úspěch.
Publikováno: 06. 12. 2018
Kategorie: Podnikání